ForumCo Support Forums
ForumCo Support Forums
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 ForumCo Support Boards
 Members helping members - Administrator Support
 Unable to log in
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ulmer
Starting Member


USA
5 Posts

Posted - 04/26/2011 :  14:58:14  Show Profile  Reply with Quote
Admin please read my P.M. to you about this.

Rulmer

Admin
ForumCo Administrator



Éire
4086 Posts

Posted - 04/27/2011 :  11:29:53  Show Profile  Visit Admin's Homepage  Send Admin an ICQ Message  Send Admin a Yahoo! Message Send Admin a Private Message  Reply with Quote
It was just a temporary glitch. Fixed now. Thanks for letting me know.

Padraic,

ForumCo Support
www.forumco.com

Helpdesk Knowledgebase Rate ForumCo @ Hotscripts Rate ForumCo @ Cgi-Resources
Please provide:
* error messages * direct link to your forum * any possibly helpful information.
Go to Top of Page

ulmer
Starting Member



USA
5 Posts

Posted - 04/27/2011 :  12:01:41  Show Profile  Reply with Quote
Thank you very much!
Go to Top of Page

ulmer
Starting Member



USA
5 Posts

Posted - 04/27/2011 :  12:20:59  Show Profile  Reply with Quote
I guess we both may have spoke too soon, it still gives me notice that the "username/password is incorrect" when I try to sign in as Rulmer (the moderator account).

This started after I edited a misspelled word in my post to you about "Still Moderating". When I edited that topic the program threw the topic in the SPAM forum, and I didn't have the option available to replace it in the "Moderators Only" section of this support forum.

You do realize all this is to do with my support forum sign in, and not my personal forum you host for me?

As a moderator, in the past I have placed and transferred spam postings in the SPAM folder, and I didn't have any problems signing in afterwards; so therefore I don't think your anti spam protection has classified me as a "spammer". But, I guess anything is possible?

I also wonder why the forum "Moderators Only" did not appear in my drop down options when I tried to place the topic back where it should have stayed when I did that word edit?
Go to Top of Page

Admin
ForumCo Administrator



Éire
4086 Posts

Posted - 04/27/2011 :  13:34:24  Show Profile  Visit Admin's Homepage  Send Admin an ICQ Message  Send Admin a Yahoo! Message Send Admin a Private Message  Reply with Quote
Have you tried the forgot password feature?

You must be logged in to see this link.

Padraic,

ForumCo Support
www.forumco.com

Helpdesk Knowledgebase Rate ForumCo @ Hotscripts Rate ForumCo @ Cgi-Resources
Please provide:
* error messages * direct link to your forum * any possibly helpful information.
Go to Top of Page

ulmer
Starting Member



USA
5 Posts

Posted - 04/27/2011 :  13:37:13  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Admin

Have you tried the forgot password feature?

You must be logged in to see this link.



I must have, because I'm not sure what you're asking about?
Go to Top of Page

ulmer
Starting Member



USA
5 Posts

Posted - 04/27/2011 :  13:39:06  Show Profile  Reply with Quote
I miss read your post, I'll try that feature. However my password has never changed on that account.
I'll report back what it says.
Go to Top of Page

RUlmer
Moderator



USA
417 Posts

Posted - 04/27/2011 :  13:45:51  Show Profile Send RUlmer a Private Message  Reply with Quote
After going through the process and setting the "New" password (which I set as the same old one) it now works.

Thanks for the help. If I have problems again I'll post back.
Rulmer
Go to Top of Page

Admin
ForumCo Administrator



Éire
4086 Posts

Posted - 04/27/2011 :  14:44:12  Show Profile  Visit Admin's Homepage  Send Admin an ICQ Message  Send Admin a Yahoo! Message Send Admin a Private Message  Reply with Quote
When you edit the post that caused the problems do you now have all of the forums or are you restricted to the spam forum only?

Padraic,

ForumCo Support
www.forumco.com

Helpdesk Knowledgebase Rate ForumCo @ Hotscripts Rate ForumCo @ Cgi-Resources
Please provide:
* error messages * direct link to your forum * any possibly helpful information.
Go to Top of Page

RUlmer
Moderator



USA
417 Posts

Posted - 04/27/2011 :  18:35:14  Show Profile Send RUlmer a Private Message  Reply with Quote
I do now see other options (forums available) to move a topic. But, the "Moderators Only" forum is not in the list. Maybe it never has been an option to me. That's okay with me, but I did not understand why it messed up my password when I looked for the option to do so before.
I had simply backed out of the option before, as I just did once again checking for the option. After I sign out from this login I'll see if the same problem happens again.

I'll post back either way.
Go to Top of Page

RUlmer
Moderator



USA
417 Posts

Posted - 04/27/2011 :  18:41:14  Show Profile Send RUlmer a Private Message  Reply with Quote
I was able to log out, and able to log back in. So, I guess we are good to go.

Don't worry about me not seeing the "Moderators Only" forum in the drop down list. If I need , or wish to have a topic moved to that forum I can simply copy it to that forum.

I see the forum, it's just not an option for me to move topics to that forum (per the drop down list).
Go to Top of Page

Admin
ForumCo Administrator



Éire
4086 Posts

Posted - 05/03/2011 :  04:42:29  Show Profile  Visit Admin's Homepage  Send Admin an ICQ Message  Send Admin a Yahoo! Message Send Admin a Private Message  Reply with Quote
I removed you as a moderator of that forum and added you again to see if that fixes it. Is it an option for you now?

Padraic,

ForumCo Support
www.forumco.com

Helpdesk Knowledgebase Rate ForumCo @ Hotscripts Rate ForumCo @ Cgi-Resources
Please provide:
* error messages * direct link to your forum * any possibly helpful information.
Go to Top of Page

RUlmer
Moderator



USA
417 Posts

Posted - 05/03/2011 :  08:51:00  Show Profile Send RUlmer a Private Message  Reply with Quote
I checked both the SPAM forum, and the Moderators Only forum. Neither show the Moderators Only forum in their drop down list of forums. I did some checking by going through the process of editing a topic (but I did not follow through with the process all the way by submitting any change).

I also noticed, that not only is the Moderators Only forum not showing as one of the forum options from the Spam forum, but it is not an option from the drop down list of its own forum. When I use the "Edit Topic" option of a topic within the Moderators Only forum, the sub-tap (opening widow that shows where the topic is at) auto indicates the "SPAM" forum.

All this is not a problem for myself, now that I'm aware of the situation. In the future I will need to be less concerned about any spelling mistakes I make when posting in the "Moderators Only" forum.

As far as a snap shot, the drop down window goes away when I bring up my snipping tool program. Anyway, the Moderators Only forum is not one of the forums within the options of forums to move a topic to.

I have not checked all other forums to see if the Moderators Only forum is listed in their options of forums to move a topic to.

But, really, this is not a problem for me now that I understand the limitations and options available about moving topics to the Moderators Only forum from other forums.

Thank you for looking into this.
Go to Top of Page

Admin
ForumCo Administrator



Éire
4086 Posts

Posted - 05/03/2011 :  08:55:56  Show Profile  Visit Admin's Homepage  Send Admin an ICQ Message  Send Admin a Yahoo! Message Send Admin a Private Message  Reply with Quote
I made another change. Can you see it now?

Padraic,

ForumCo Support
www.forumco.com

Helpdesk Knowledgebase Rate ForumCo @ Hotscripts Rate ForumCo @ Cgi-Resources
Please provide:
* error messages * direct link to your forum * any possibly helpful information.
Go to Top of Page

RUlmer
Moderator



USA
417 Posts

Posted - 05/03/2011 :  08:59:25  Show Profile Send RUlmer a Private Message  Reply with Quote
Yes

I checked the SPAM Forum, and can now see the Moderators Only as one of the options to move the (a) topic to.

Thanks
Go to Top of Page

wesgrady
Starting Member



USA
44 Posts

Posted - 06/11/2011 :  22:04:40  Show Profile  Reply with Quote
Padraic..... this is an ongoing problem with our board. At least once a day our board suffers from lock outs, incorrect password notifications, etc. It happens to everyone on the board, including the admins. What can you do about this. Our group is schhresidents.forumco.com. thanks
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
ForumCo Support Forums © 2000 - 2010 ForumCo.com Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy