ForumCo Support Forums
ForumCo Support Forums
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 ForumCo Support Boards
 Members helping members - Administrator Support
 forum down?
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

the hat
Starting Member

1 Posts

Posted - 06/11/2003 :  06:42:15  Show Profile Send the hat a Private Message
we've just gone down again
You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

Admin
ForumCo Administrator



Éire
4085 Posts

Posted - 06/11/2003 :  06:46:23  Show Profile  Visit Admin's Homepage  Send Admin an ICQ Message  Send Admin a Yahoo! Message Send Admin a Private Message
Already on it.

Padraic,

ForumCo Support
www.forumco.com

Helpdesk Knowledgebase Rate ForumCo @ Hotscripts Rate ForumCo @ Cgi-Resources
Please provide:
* error messages * direct link to your forum * any possibly helpful information.
Go to Top of Page

Admin
ForumCo Administrator



Éire
4085 Posts

Posted - 06/11/2003 :  06:57:38  Show Profile  Visit Admin's Homepage  Send Admin an ICQ Message  Send Admin a Yahoo! Message Send Admin a Private Message
I want to stress that the problem isn't as serious as last November and hopefully will be fixed soon.

Padraic,

ForumCo Support
www.forumco.com

Helpdesk Knowledgebase Rate ForumCo @ Hotscripts Rate ForumCo @ Cgi-Resources
Please provide:
* error messages * direct link to your forum * any possibly helpful information.
Go to Top of Page

Admin
ForumCo Administrator



Éire
4085 Posts

Posted - 06/11/2003 :  13:22:05  Show Profile  Visit Admin's Homepage  Send Admin an ICQ Message  Send Admin a Yahoo! Message Send Admin a Private Message
I am restarting the server to complete a fix I'm working on.

Padraic,

ForumCo Support
www.forumco.com

Helpdesk Knowledgebase Rate ForumCo @ Hotscripts Rate ForumCo @ Cgi-Resources
Please provide:
* error messages * direct link to your forum * any possibly helpful information.
Go to Top of Page

Admin
ForumCo Administrator



Éire
4085 Posts

Posted - 06/11/2003 :  16:21:56  Show Profile  Visit Admin's Homepage  Send Admin an ICQ Message  Send Admin a Yahoo! Message Send Admin a Private Message
Restarting the server again 21:15 GMT.
Back in 5 minutes.

Padraic,

ForumCo Support
www.forumco.com

Helpdesk Knowledgebase Rate ForumCo @ Hotscripts Rate ForumCo @ Cgi-Resources
Please provide:
* error messages * direct link to your forum * any possibly helpful information.
Go to Top of Page

Valiant
New Member

United Kingdom
94 Posts

Posted - 06/11/2003 :  17:56:01  Show Profile  Visit Valiant's Homepage Send Valiant a Private Message
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

Cannot open database requested in login 'forumco_valiantnet'. Login fails.

/valiantnet/inc_top.asp, line 19

http://www.forumco.com/valiantnet
Go to Top of Page

Valiant
New Member

United Kingdom
94 Posts

Posted - 06/11/2003 :  17:58:29  Show Profile  Visit Valiant's Homepage Send Valiant a Private Message
Working again sorry.

Any idea what's casuing all these problems?

Thankyou!

http://www.forumco.com/valiantnet
Go to Top of Page

Admin
ForumCo Administrator



Éire
4085 Posts

Posted - 06/11/2003 :  18:24:28  Show Profile  Visit Admin's Homepage  Send Admin an ICQ Message  Send Admin a Yahoo! Message Send Admin a Private Message
The original problem wasn't fixed. I needed to be 100% sure that security on the server was not compromised so I needed to do things that required a restart.

When I restart the database server it takes from 1 to 10 minutes for the databases to be accessible depending on how long you've had the forum. The oldest databases get "loaded" first. It just because there are so many. Unpredictable things happen like the login failure you experienced.

All you need to do is wait if you see that error. Similarly if setup.asp is in the browser address bar it means the same (wait a few minutes).

I'm posting all the info here as I need to restart or do stuff. At the moment I'm running a checking program on the server to see if everything is ok. ECUI seem to be fairly confident and I am too (just a little cautious). Things may be a little slower over the next day or two but it will improve if everything checks out.

Padraic,

ForumCo Support
www.forumco.com

Helpdesk Knowledgebase Rate ForumCo @ Hotscripts Rate ForumCo @ Cgi-Resources
Please provide:
* error messages * direct link to your forum * any possibly helpful information.
Go to Top of Page

Valiant
New Member

United Kingdom
94 Posts

Posted - 06/11/2003 :  19:25:42  Show Profile  Visit Valiant's Homepage Send Valiant a Private Message
Thankyou Padriac!

http://www.forumco.com/valiantnet
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
ForumCo Support Forums © 2000 - 2010 ForumCo.com Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy