ForumCo Support Forums
ForumCo Support Forums
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 ForumCo Support Boards
 Members helping members - Administrator Support
 Mails send via MailMessage gets queued
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

CrystalMaze
Starting Member

4 Posts

Posted - 05/22/2003 :  18:44:56  Show Profile Send CrystalMaze a Private Message
Hi,

I am sending mails through the MailMessage object. It does not give any error but the message does not go and the message get queued in the "C:\Inetpub\mailroot\Queue" folder. After 2-3 hrs they go ...but i cannot figure out how long they actually take before they get mailed.

In addition if i go to the EventViewer i can see a Warning whose Source is "SMTPSVC" and the description says "Message delivery to the remote domain 'hotmail.com' failed for the following reason: The connection was dropped by the remote host.".....i do get a mail in the queued folder which says "Delivery to the following recipients has been delayed." before themail actually goes.

How do i fix this problem.

Thanx in advance,
CrystalMaze
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
ForumCo Support Forums © 2000 - 2010 ForumCo.com Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy