ForumCo Support Forums
ForumCo Support Forums
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?




 All Forums
 ForumCo Support Boards
 Free Forum Support
 Board Statistics System: out of order
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ayko
Starting Member


USA
39 Posts

Posted - 09/30/2014 :  21:35:37  Show Profile  Reply with Quote
Greetings...I have mentioned this many times before without response except one time the last time when someone did check the board and problem with the Board Statistics system but the problem remains since many many moons...please take a look and set right, thanks.
Ayko You must be logged in to see this link.

Google AdSense

USA
Mountain View


RUlmer
Moderator



USA
388 Posts

Posted - 10/01/2014 :  14:04:54  Show Profile Send RUlmer a Private Message  Reply with Quote
Have you (if you're the Admin) checked to make sure you have set the "Show Detailed Statistics" to "ON"?

You'll find the setting under the Admin Options; under Feature Configurations;
It's the second item listed under the "Forum Features" area of choices.

If it's set on "Off", turn it "On". Then be sure to "Submit New Config", so the change will be made and the new setting stick.

I hope this helps you.
Ron
Go to Top of Page

RUlmer
Moderator



USA
388 Posts

Posted - 10/03/2014 :  08:28:21  Show Profile Send RUlmer a Private Message  Reply with Quote
You might, or should, check to see how you have the "Config Active Users" settings set. See if you have the items set as you wish them to be. Some items in this section pertain to what is shown to viewers within the statistics section of your page.
Go to Top of Page

Admin
ForumCo Administrator



Éire
4029 Posts

Posted - 10/03/2014 :  16:20:36  Show Profile  Visit Admin's Homepage  Send Admin an ICQ Message  Send Admin a Yahoo! Message Send Admin a Private Message  Reply with Quote
It was a problem with a table on your forum database. Fixed now.

Padraic,

ForumCo Support
www.forumco.com

Helpdesk Knowledgebase Rate ForumCo @ Hotscripts Rate ForumCo @ Cgi-Resources
Please provide:
* error messages * direct link to your forum * any possibly helpful information.
Go to Top of Page

Ayko
Starting Member



USA
39 Posts

Posted - 10/04/2014 :  02:27:15  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Admin

It was a problem with a table on your forum database. Fixed now.



Thanks for your time and attention. The problem is only partially fixed. For example, how can this be:

Active Members: 1 | Guests: 0 || Total: 1 [ Administrators | Moderators ]
Active Users Record: 11016 | Record Set On: 02 October 2014 at 17:15:39

67 of 344 Members have made 103 posts in 10 forums

???

Also, the Action and Adventure forum shows two topics instead of ten. Horror and Thrillers correctly shows six topics but also incorrectly shows five replies to those topics. Please advise and fix.
Go to Top of Page

Admin
ForumCo Administrator



Éire
4029 Posts

Posted - 10/05/2014 :  09:20:39  Show Profile  Visit Admin's Homepage  Send Admin an ICQ Message  Send Admin a Yahoo! Message Send Admin a Private Message  Reply with Quote
The record is 11016.

I used Update forum counts in the admin area of your forum and it seems to have fixed the post count.

Padraic,

ForumCo Support
www.forumco.com

Helpdesk Knowledgebase Rate ForumCo @ Hotscripts Rate ForumCo @ Cgi-Resources
Please provide:
* error messages * direct link to your forum * any possibly helpful information.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
ForumCo Support Forums © 2000 - 2010 ForumCo.com Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy
ForumCo Free Blogs and Galleries
Signup for a free forum or Go Banner Free